Juve više ne računa na kapitena: Bonući može da napusti Torino

Kako pišu italijanski mediji Bonućiju je to tokom sastanka saopštio novi sportski direktor Kristijano Đuntoli, koji je nedavno stigao iz Napolija

5007 pregleda 0 komentar(a)
Bonući, Foto: Reuters
Bonući, Foto: Reuters

Nije išlo tokom posljednje dvije sezone, rekonstrukcija tima je logična, a jedan od onih koji više neće nositi crno-bijeli dres je i kapiten Juventusa.

Vodeći ljudi giganta iz Torina saopštili su Leonardu Bonućiju da neće računati na njega u narednoj sezoni i da je slobodan u izboru nove sredine.

Kako pišu italijanski mediji Bonućiju je to tokom sastanka saopštio novi sportski direktor Kristijano Đuntoli (stigao iz Napolija), pa sada već bivši kapiten neće putovati na pripreme u Sjedinjene Američke Države.

Navodi se da Juve u novoj sezoni neće računati ni na Denisa Zakariju, Vestona Mekenija i Artura Mela koji su se vratili sa pozajmica.

Navodno je za Bonućijeve usluge bio zainteresovan Marsej, ali od toga neće biti ništa, pa se kao njegova nova destinacija pominju Rim i Lacio.

Bonući je u Juventus stigao 2010. iz Barija, sedam godina kasnije u neočekivanom transferu pojačao je i Milan, ali se poslije samo godinu vratio u Torino.

Bonus video: