Gašević: Lijevi bek ili lijevo krilo? Gdje god da budem igrao daću 100 odsto

Pojačanje Budućnosti pred nastavak evropskih izazova i start Meridianbet 1. CFL

5007 pregleda 0 komentar(a)
Ognjen Gašević, Foto: FK Budućnost
Ognjen Gašević, Foto: FK Budućnost

Nakon predstave za zaborav na Islandu i poraza (5:0) od Brejdablika u finalu pretkvalifikacionog turnira za Ligu šampiona, Budućnost je koliko-toliko popravila utisak na tri test meča pred nastavak evropskih izazova i start domaćeg šampionata.

"Plavi" su upisali dvije ubjedljive pobjede identičnim rezultatom (6:0) protiv Adrije i Lovćena, a u generalnoj probi protiv Vlaznije u Skadru odigrali neriješeno (1:1).

"Mislim da imamo dobru ekipu, a tri utakmice koje smo igrali iskoristili smo prije svega da se što bolje fizički pripremimo. To smo i uspjeli i najbitnije od svega je da svi zdravi ulazimo u prvenstvo", rekao je za klupski sajt Ognjen Gašević, koji je od 13 golova Budućnosti na test mečevima postigao pet.

Ipak, prave stvari kreću 22. jula kada počinje Meridianbet 1. CFL i posebno četiri dana kasnije kada će Budućnost u 2. kolu kvalifikacija za Ligu konferencija igrati protiv Žalgirisa ili Struge.

"Svi znamo da će sezona da bude duga i teška, da će mnogi željeti vrh tabele i titulu, ali Budućnost je klub koji zaslužuje trofeje i nadam se da ćemo odbraniti titulu osvojenu prošle godine", dodao je Gašević.

Stručni štab Budućnosti koji je nastavio radi nakon odlaska prvog trenera Miodraga Džudovića koristio je Gaševića i kao lijevog beka, ali i kao lijevo krilo.

"Trenutno se osjećam podjednako dobro na obje pozicije i podređen sam isključivo timu. Gdje god trener odlučio da me stavi, daću svojih 100 odsto mogućnosti kako bih pomogao ekipi da ostvari zacrtano. Svi znamo da se od Budućnosti uvijek očekuju pobjede", zaključio je momak koji je ovog ljeta u Budućnost stigao iz Rudara.

Bonus video: