Kejn neće u PSŽ, Bajern čeka napadača

Kejn nije zainteresovan za selidbu u Pariz

4322 pregleda 1 komentar(a)
Hari Kejn, Foto: Reuters
Hari Kejn, Foto: Reuters

Bajern Minhen je poslao dvije ponude za Harija Kejna, ali je Totenhem obje odbio. U međuvremenu u trku za potpis napadača uključio se i PSŽ, ali zvijezda Totenhema ne želi da se preseli u Pariz, piše britanski "Telegraf".

Kejnova odluka da odbije eventualni prelazak u PSŽ dovodi do toga da će se francuski šampion okrenuti fudbaleru Juventusa Dušanu Vlahoviću, što odmah povlači i dolazak Romelua Lukakua u Torino.

Kejn sada ima dvije opcije - da ostane u Totenhemu ili da pređe u Bajern. Šampion Njemačke je poslao dvije ponude, posljednji put je nudio 80 miliona eura, ali je predsjednik Sparsa, Danijel Levi, obje ponude odbio. Levi za napadača traži više od 100 miliona eura, ali sada ne može previše da diže cijenu, jer je samo bavarski gigant ostao zainteresovan za Kejnov potpis.

Engleski napadač ulazi u posljednju godinu ugovora i Totenhem rizikuje da Kejn narednog ljeta ode kao slobodan igrač. Sparsi su Kejnu ponudili novi ugovor vrijedan 400 hiljada funti nedjeljno, ali igrač nije pokazao želju da ga produži.

Sa druge strane iz Bajerna su poručili da će im se Kejn, ukoliko održi riječ, uskoro pridružiti.

Bonus video: