Simić i Jovetić: Velika pobjeda, očekivali smo ovakav meč

"Bilo je teže igrati na terenu sa vještačkom podlogom, ali svi smo profesionalci i veoma brzo smo se adaptirali i došli do željenog rezultata", rekao je štoper Marko Simić.
2 komentar(a)
Stevan Jovetić fudbalska reprezentacija Crne Gore, Foto: Reuters
Stevan Jovetić fudbalska reprezentacija Crne Gore, Foto: Reuters
Ažurirano: 01.09.2017. 19:42h

Crnogorski fudbaleri su upisali veliku pobjedu u Astani, savladali su Kazahstan sa 3:0.

Koliko je baraž za Mundijal blizu teško je reći, ali su šanse svakako veće nakon ova tri boda.

"Znali smo da nas čeka teška utakmica, pogotovo zbog činjenice da smo meč kod kuće pobijedili rezultatom 5:0. Zbog toga se malo teže pripremiti za meč, ali su u stručnom štabu znali kako da pristupe i na najbolji način nas pripremili za teško gostovanje. Pokazali smo da možemo da dobijemo svakog, i to na gostujućem terenu. Bilo je teže igrati na terenu sa vještačkom podlogom, ali svi smo profesionalci i veoma brzo smo se adaptirali i došli do željenog rezultata", rekao je štoper Marko Simić.

Simić je postigao prvi gol za crnogorsku reprezentaciju, ali je i dobio žuti karton zbog kojeg će propustiti meč sa Rumunijom u ponedjeljak u Podgorici.

"Posebno srećan što sam upisao prvi gol u dresu reprezentacije, jer sam već pomalo "brinuo" što nisam i ranije pogodio", dodao je defanzivac uzbekistanskog Pahtakora.

Stevan Jovetić je asistirao kod pogotka Marka Vešovića za 1:0.

"Očekivali smo ovakvu utakmicu. Ušli smo mnogo dobro u meč, imali nekoliko velikih prilika iz kojih smo trebali da postignemo pogodak. Nakon toga su se oni oslobodili, napravili nekoliki šansi i izvršili pritisak. Utakmica nije bila nimalo laka, ali smo dokazali da smo dobra ekipa i da kad igramo svi za jednog možemo mnogo. Ostvarili smo zacrtano na ovom susretu, osvojili tri boda i u dobrom raposloženju čekamo izuzetno tešku utakmicu sa Rumunijom pred našim navijačima", istakao je novi napadač Monaka.

Bonus video: