BUDUĆNOST U STAROJ BAZI

Kažić: Prija osvježenje na Zlatiboru

"Jedina smo ekipa u hotelu, što nam odgovara da u miru osvježimo ekipu i pripremimo ih za nastavak sezone", kaže trener Budućnosti Dragan Kažić
0 komentar(a)
Ažurirano: 01.09.2017. 13:57h

Sutjeska i Rudar su ostali kod kuće za vrijeme pauze u šampionatu, Mladost je u Beranama, dok su fudbaleri Budućnosti otišli najdalje - na Zlatiboru, u svojoj staroj bazi, hotela "Palisad", pripremaju se za nastavak prvenstvene trke.

Akteulni šampion je u prvih pet kola ostvario četiri pobjede, uz jedan poraz, dovoljno za drugo mjesto na tabeli, sa bodom manje od vodeće Sutjeske.

"Jedina smo ekipa u hotelu, što nam odgovara da u miru osvježimo ekipu i pripremimo ih za nastavak sezone. Istovremeno, oporavljaju nam se povrijeđeni igrači, tako da ćemo uskoro biti kompletni", kazao je trener Budućnosti Dragan Kažić.

CFL se nastavlja nakon utakmica reprezentacije, 9. septembra, a Budućnost u 6. kolu gostuje Dečiću u Tuzima.

Nakon serije derbija na početku sezone, mečeva sa ekipama Mladosti, Zete i Rudara, "plavi" ulaze u nešto lakši rasprored, jer im slijede utakmice sa tri posljednjeplasirana tima - nakon gostovanja Dečiću čekaju ih utakmice sa Petrovcem i Komom kod kuće, prije velikog derbija sa Sutjeskom na kraju prvog kruga, 30. septembra.

"U avgustu smo odigrali šest utakmica, pa je to najveći razlog što na Zlatiboru nećemo imati dodatnih provjera. U nedjelju se vraćamo u Podgoricu, gdje ćemo boraviti do nastavka sezone", istakao je Kažić.

Podgoričani u nastavak sezone ulaze sa istim snagama, pošto nisu uspjeli da dogovore dolazak nekadašnjeg reprezentativca Nemanje Nikolića i time iskoriste pravo džokera.

Galerija

Preporučujemo za Vas