Trener Struge: Trebalo je da damo više golova

Šeptim Duro prezadovoljan izdanjem svog tima protiv Budućnosti

5824 pregleda 6 komentar(a)
Foto: Fcstruga.com
Foto: Fcstruga.com

Struga je u prvom meču 2. kola kvalifikacija za Ligu konferencija pobijedila Budućnost sa 1:0, ali će duel makedonskog i crnogorskog prvaka dobiti epilog u utorak veče u revanšu pod Goricom (1:0).

Trener domaćih Šeptim Duro bio je zadovoljan izdanjem svoga tima.

“Pobjeda u evropskim takmičenjima je veoma važna i to smo danas postigli. Mislim da smo zadovoljili ne samo rezultatom, već i igrom. U prvom poluvremenu ekipa je bila bolja, svježija, kreativnija na terenu, mogli smo i trebali das damo više golova. Drugo poluvrijeme se više odnosilo na upravljanje rezultatom, imali smo malo prilika, ne kao u prvom poluvremenu, ali je bitno da smo imali totalnu kontrolu", kazao je Duro.

Prvi stručnak šampiona Sjeverne Makedonije izrazio je zadovoljstvo što je njegova ekipa uopšte došla u situaciju da je pred neki evropski meč proglase favoritom.

"Za Strugu je ovo bila tek 5. međunarodna utakmica, rival ih je odigrao na stotine. Zahvaljujući ozbiljnosti kluba, čelnika, tima, igrača, mi smo došli do tog nivoa da nas proglase favoritom, i to smo opravdali na terenu", rekao je Duro.

Slijedi revanš, u Strugi su staloženi i veoma optimistični.

“Ova pobjeda je bila važna, jer su iza nas dvije super utakmice sa Žalgirisom iz kojih smo izašli malo psihički poljuljani nakon preokreta u finišu i dva gola primljena u samo pet minuta. Ekipa je odlično reagovala, tako da sam zadovoljan".

Bonus video: