Uzbuđenje u Strugi pred revanš u Podgorici: Najvažnija utakmica u istoriji

"Struga uvijek igra otvoren fudbal, kući ili na strani, to je filozofija našeg trenera koju smo mi prihvatili. U modernom fudbalu i nije više bitno gdje igrate"

8181 pregleda 9 komentar(a)
Fudbaleri Struge tokom treninga pod Goricom, Foto: F.C. Struga (Facebook)
Fudbaleri Struge tokom treninga pod Goricom, Foto: F.C. Struga (Facebook)

Fudbaleri Struge stigli su u Podgoricu još u nedjelju veče, dva dana pred meč (slično kao Budućnost u Ohridu) kako bi se, ističu, što bolje spremili za - istorijsku utakmicu.

Šampion Sjeverne Makedonije, koji je osnovan tek prije osam godina, prošle sezone je debitovao na evropskoj sceni (eliminisan od letonske Liepaje), a sada ima šansu da se dočepa 3. kola kvalifikacija Lige konferencija.

Uslov je da večeras (21 h) protiv Budućnosti sačuva 1:0 iz prvog meča u Ohridu.

“Od nedjelje boravimo ovdje u Podgorici, sa samo jednim ciljem, da budemo što mirniji za istorijsku utakmicu koja nas očekuje u utorak. Baš tako, čeka nas jedna od najvažnijih utakmica u istoriji našeg tima”, poručio je defanzivac Struge Besart Krivanjeva.

Makedonci tvrde da se neće braniti, iako kreću sa 1:0.

“Struga uvijek igra otvoren fudbal, kući ili na strani, to je filozofija našeg trenera koju smo mi prihvatili. U modernom fudbalu i nije više bitno gdje igrate. Prvi meč smo trebali da završimo ubjedljivijim rezultatom, imali smo pet-šest čistih šansi, postigli samo jedan gol. Vjerujem da će u Podgorici sreća biti na našoj strani - da ćemo iz manje šansi dati više od jednog gola i završiti posao”, dodao je Krivanjeva.

Bonus video: