Crnogorska četvorka u 3. kolu kvalifikacija za LK: Bošković sudi nekadašnjem šampionu Evrope

Osim Nikole Dabanovića i Boškovića na listi Uefinih elitnih sudija iz Crne Gore nalazi se i Miloš Savović, koji je ovog ljeta vodio meč 1. kola kvalifikacija za Ligu konferencija između Levadije i Žiline

7873 pregleda 13 komentar(a)
Bošković, Foto: FSCG
Bošković, Foto: FSCG

Crnogorskih klubova, po navici, neće biti u trećoj rundi kvalifikacija za Uefina takmičenja, pa će čast našeg fudbala i ove godine braniti sudije.

Nikola Dabanović već iza sebe ima utakmice i u Ligi šampiona, a polako svoj put u Evropi gradi i Miloš Bošković.

Arbitar koji je prošle godine debitovao u takmičenjima pod okriljem Uefe, ove je dobio je povjerenje da vodi meč treće runde Lige konferencija - na terenu šampiona Evrope iz 1986. između FCSB (nekadašnja Steaua) i danskog Nordsjelanda.

Njegovi asistenti biće Marjan Paunović i Vladislav Radenović, dok će ulogu četvrtog sudije obavljati takođe crnogorski arbitar Radoje Pajović, objavljeno je na sajtu Uefe.

Meč na stadionu koji nosi ime "Trijumfalna kapija" u Bukureštu igra se u četvrtak od 20.30h.

Osim Dabanovića i Boškovića na listi Uefinih elitnih sudija iz Crne Gore nalazi se i Miloš Savović, koji je ovog ljeta sa svojim asistentima Aleksandrom Đikanović i Nikolom Radulovićem, vodio meč 1. kola kvalifikacija za Ligu konferencija između Levadije i Žiline.

Bonus video: