Bivši reprezentativac Crne Gore više nije trener Vojvodine

Radoslav Batak i Vojvodina sporazumno se rastali nakon što je taj klub na prve četiri utakmice u novoj sezoni upisao isto toliko poraza

3995 pregleda 4 komentar(a)
Batak, Foto: FK Vojvodina (Facebook)
Batak, Foto: FK Vojvodina (Facebook)

Radoslav Batak, nekadašnji reprezentativac Crne Gore i član "sokola" na prvom meču u istoriji protiv Mađarske, više nije trener Vojvodine.

Kako je klub iz Novog Sada naveo Batak i Vojvodina su se sporazumno rastali, nakon što je taj klub na prve četiri utakmice u novoj sezoni upisao isto toliko poraza.

"Vojvodina na čelu sa predsjednikom Dragoljubom Zbiljićem zahvaljuje se Radoslavu Bataku na saradnji i svemu što je učinio za naš klub u teškom trenutku, od starta proljećnog dijela prvenstva, u februaru ove godine", navedeno je u objavi Vojvodine.

Batak je drugi mandat na klupi Vojvodine počeo u februaru, a sezonu je sa "crveno-bijelime" završio na petoj poziciji sa koje se Voša plasirala u kvalifikacije za Ligu konferencije.

Izlazak na evropsku scenu Novosađani su završili na prvom koraku eliminacijom od APOEL-a iz Nikozije, a između duela sa kiparskim klubom Vojvodina je poražena od Crvene zvezde (5:0) i Partizana (2:0).

Batak je sa Jovanom Tanasijevićem činio prvi štoperski tandem Crne Gore u istoriji. Za "sokole" je odigrao ukupno 25 utakmica, nakon igračke karijere kao trenef osim Vojvodine vodio je Radnički Niš i Novi Pazar, a radio je i na Tajlandu.

Bonus video: