Savić bi mogao kod Ronalda i Manea - Al Nasr stupio u kontakt sa crnogorskim štoperom

Navodno su prve mete kluba iz Rijada Ko Itakura (defanzivac Borusije Menhengladbah) i Ajmerik Laport (Mančester siti), dok bi zamjenik kapitena Crne Gore i štoper madridskog Atletika mogao da bude rezervno rješenje

9942 pregleda 2 komentar(a)
Nekada veliki madridski rivali uskoro možda u istim bojama: Savić i Ronaldo, Foto: Shutterstock
Nekada veliki madridski rivali uskoro možda u istim bojama: Savić i Ronaldo, Foto: Shutterstock

Početkom ljeta pominjalo se interesovanje Al-Nasra, ali tada nije bilo konkretnih poteza - sada se čini da je napravljen i prvi korak.

Klub iz Saudijske Arabija, čije boje brane Kristijano Ronaldo i Sadio Mane, stupio je u kontakt sa crnogorskim fudbalerom Stefanom Savićem, objavio je Rudi Galeti, poznati italijanski novinar.

Isti izvor, međutim, navodi i da su prve mete kluba iz Rijada Ko Itakura (defanzivac Borusije Menhengladbah) i Ajmerik Laport (Mančester siti), dok bi zamjenik kapitena Crne Gore i štoper madridskog Atletika mogao da bude rezervno rješenje.

Prije Al Nasra, interesovanje za usluge našeg fudbalera pokazao je Al-Šabab, takođe klub iz glavnog grada Saudijske Arabije, koji je prethodnu sezonu Pro ligi završio na četvrtom mjestu.

Savić je u Atletiko stigao 2015. iz Fiorentine, a u Madridu je izrastao u jednog od lidera kluba sa "Metropolitana". Ugovor sa "kolćonerosima" ističe mu naredne godine.

Bonus video: