Sutjeska u Bijelom Polju, Miličković: Očekujem reakciju; Živković: Došli smo sebi poslije svega što se dešavalo

Meč u Bijelom Polju igra se sjutra sa početkom u 20 časova

7543 pregleda 2 komentar(a)
Fudbaleri Sutjeske, Foto: FK Sutjeska
Fudbaleri Sutjeske, Foto: FK Sutjeska

Fudbaleri Sutjeske Meridianbet sjutra (20) gostuju Jedinstvu Franca u Bijelom Polju u četvrtom kolu Meridianbet Prve crnogorske fudbalske lige.

Prethodne sedmice je u Nikšiću bilo turbulentno - nakon ispadanja iz Evrope, došlo je do rastanka sa trenerom Nenadom Brnovićem, koga je naslijedio Vladimir Janković, a bilo je i promjena u stručnom štabu.

Janković, ipak, još nije licenciran, pa će sjutra sa tribina gledati utakmicu, a njegov debi očekuje se u petom kolu, protiv Budućnosti u Nikšiću.

"Očekuje nas zahtjevna utakmica. Ekipa Jedinstva je u prethodna tri kola osvojila tri boda, a i prethodne sezone je pokazala da ima određeni kvalitet. Neće biti lako", kazao je Jankovićev asistent Boris Miličković.

Na sjutrašnjoj utakmici neće biti Vladana Giljena i Boža Markovića koji su od ranije povrijeđeni. Anto Babić se vratio nakon povrede leđa.

"Očekujem reakciju igrača, da ćemo pružiti dobru partiju i upisati pozitivan rezultat", poručio je Miličković.

Ofanzivac Dušan Živković ističe da se ekipa oporavila nakon prethodnih izdanja.

"Svaka promjena donosi nešto novo. U Bijelo Polje idemo po pobjedu. Daćemo maksimum, potrudićemo se da dođemo do pobjede. Mislim i da smo se probudili, da smo u Evropi bili uspavani, došli smo sebi poslije svega što se dešavalo. Jako bitna utakmica, mislim da ćemo napraviti povoljan rezultat, da steknemo samopouzdanje pred derbi i težak raspored. Sada imamo i više vremena za oporavak", kazao je Živković.

Standings provided by Sofascore

Bonus video: