Budućnost protiv Jezera, talentovani vezista poručuje: Neka nam prošli meč bude opomena

Podgoričani traže prvu pobjedu na svom terenu ove sezone

8795 pregleda 41 reakcija 7 komentar(a)
Foto: FSCG
Foto: FSCG

Prije manje od tri mjeseca je Jezero pobijedilo pod Goricom i pokvarilo šampionsko slavlje Budućnosti koja je nekoliko dana kasnije u Baru osvojila titulu.

Sada, u 4. kolu Meridianbet 1. CFL "plavi" žele da se makar djelimično osvete Plavljanima i dođu do prvog trijumfa na svom terenu u sezoni.

Budućnost je u prva tri kola sakupila samo četiri boda, traži kontinuitet boljih igara i rezultata i vjeruje da on kreće od nedjelje veče.

"Imamo loše iskustvo sa Jezerom, pogotovo na našem stadionu. Taj posljednji meč, kada je pobjedom trebalo da proslavimo titulu, neka nam bude opomena", rekao je mladi vezista aktuelnog prvaka Vasilije Adžić.

Adžić je najbolji igrač Budućnosti u uvodnom dijelu sezone. Postigao je tri gola - u porazu od Struge majstorski iz slobodnog udarca, onda i u pobjedi nad Rudarom i remiju sa Dečićem.

“Zadovoljan sam igrama, ali mislim da mogu još bolje. Moram i da zahvalim klubu na ukazanoj prilici, jer je čast biti prvotimac Budućnosti. Što je najbitnije, nadam se da ću još više napredovati", istakao je Adžić.

Bonus video: