O'Nil: Izvinili su nam se zbog nedosuđenog penala protiv Junajteda, ali sada se osjećam još lošije

"Kada znaš da si u pravu, onda se osjećaš još lošije što ništa nisi dobio. Mislim da smo zaslužili makar bod"

4380 pregleda 3 komentar(a)
O'Nil tokom meča sa Junajtedom, Foto: Reuters
O'Nil tokom meča sa Junajtedom, Foto: Reuters

Mančester junajted je slavio na startu Premijer lige - u stilu velikih klubova, čak i kada ne ide, kada igrom to možda i nije zaslužio.

S druge strane, Vulverhemton je bez obzira na poraz (1:0) već na startu učinio da se mnogi "zaljube" u njega, zaslužio je makar bod, a na kraju je čini se bio u oštećen za nedosuđen penal duboko u sudijskoj nadokandi.

Golman "đavola" Andre Onana u želji dohvati jednu visoku loptu "razbio" je dvojicu igrača Vulvsa, ali su sudija Sajmon Huper i VAR ostali nijemi.

"Džonatan Mos (nadležni za sudije u Premijer ligi) nam se izvinio zato što nije dosuđen penal", rekao je nakon meča menadžer "vukova" Geri O'Nil, a prenosi "Miror".

Rekao je da je velika stvar što je Mos rekao, ali...

"Svaka čast Džonatanu što je rekao da je to bila jasna i očigledna greška, kao i da ne može da vjeruje da sudija na terenu nije ništa dosudio, kao i da iz VAR sobe nisu intervenisali. Vjerovatno je to učinilo da se osjećam i gore, jer kada znaš da si u pravu, onda se osjećaš još lošije što ništa nisi dobio. Mislim da smo zaslužili makar bod", dodao je O'Nil.

Mučenje Junajteda na sinoćnjem meču prekinuo je štoper Rafael Varan golom koji je postigao glavom.

"Mogli smo da donosimo mnoge bolje odluke i da budemo agresivniji. Sa te strane, možemo mnoge stvari da radimo bolje. Ipak, vidim i dosta toga pozitivnog", rekao je menadžer Junajteda Erik ten Hag.

Bonus video: