Indijska avantura - Miloš Drinčić potpisao za Kerala Blasterse

U drugoj najmnogoljudnijoj zemlji svijeta dočekaće ga Slavko Damjanović, koji je prošle sezone osvojio titulu sa Mohun Baganom i prešao u redove poraženog finaliste plej-ofa Superlige, Bengalurua

9812 pregleda 11 komentar(a)
Foto: Klupski sajt
Foto: Klupski sajt

Bivši igrač Podgorice, Iskre i Sutjeske Miloš Drinčić je počeo drugu odiseju u inostranstvu, prvu van Evrope - 24-godišnji štoper novi je igrač indijskog Kerala Blastersa.

Drinčić je potpisao jednogodišnji ugovor, a uskoro će se pridružiti pripremama novog kluba u Kolkati.

„Uzbuđen sam što se pridružujem vašem voljenom klubu. Obećavam vam da ćemo momci i ja uraditi sve i boriti se za ovaj grb. Nadam se da će ćete nas podržavati sa tribina. Čuvajte se, vidimo se uskoro”, poručio je Drinčić navijačima Kerala Blastersa putem zvaničnog naloga kluba na društvenoj mreži „X” (bivši Tviter).

Stameni defanzivac je odigrao ukupno 223 utakmice u prvenstvu i Kupu Crne Gore, te kvalifikacijama za Ligu šampiona i Ligu Evrope, a dao je sedam golova. Posljednji put je mrežu zatresao 3. aprila 2021. u remiju Iskre protiv Jezera.

Zimus je prešao u Šahtjor iz Soligorska, ali je taj klub zbog namještanja žestoko kažnjen oduzimanjem bodova i titule iz 2022. godine, pa je Drinčić odigrao samo jedan meč...

U Indiji igra još jedan bivši štoper Sutjeske, ali i Budućnosti, Slavko Damjanović, koji je nedavno iz Mohun Bagana prešao u Bengaluru.

Zanimljivo, Damjanović je sa Mohun Baganom osvojio titulu u finalu upravo protiv Bengalurua.

Bonus video: