Kom silan u Danilovgradu, Grbalj ubjedljiv protiv Berana, Bokelj srušio Lovćen

Odigrani mečevi 2. kola Druge crnogorske fudbalske lige

7412 pregleda 2 komentar(a)
Foto: FSCG
Foto: FSCG

Kom je pobijedio Iskru u Danilovgradu sa 4:1, istim rezultatom Grbalj je u Radanovićima pobijedio Berane.

Bokelj je u foto-finišu srušio Lovćen na kampu FSCG i slavio sa 2:1, dok je Podgorica, minimalno 1:0, trijumfovala na gostovaju Igalu.

To je epilog drugog kola Druge crnogorske fudbalske lige, čija su četiri meča igrana danas. U jedinom koji je bio na programu juče Otrant-Olyimpic je pobijedio Internacional u Podgorici sa 2:1.

Kom je u Danilovgradu brzo imao dva gola prednosti, preko Marka Kažića iz penala i Vladimira Perišića, a Petar Tadić je minut prije kraja prvog poluvremena vratio Iskru u igru. Ipak, u nastavku, još dva gola gostiju - ponovo Perišić u 67. minutu, pa Vuk Ajković u nadoknadi vremena.

Svih pet golova u Radanovićima postignuta su u prvom dijelu. Vasilije Čavor je u 7. minutu doveo Grbalj u vođstvo, Vuk Vulević u 33. izjednačio, a onda u finišu poluvremena "rafal" tima Aleksandra Nedovića i tri gola za osam minuta - Sava Milić u 37, Marko Đukanović u 40. i Bojan Pavićević u 45. za konačnih 4:1.

Uzbudljivo je bilo na Kampu FSCG u duelju Lovćena i Bokelja. Poveli su Kotorani preko Vladana Kordića u 10. minutu, izjednačio je Bojan Kopitović iz penala u 40.

U nastavku, po jedno isključenje - Risto Vujović kod Lovćena, Petar Vukčević kod Bokelja, promašeni penal Vilotojevića za goste, te presuda u 89. minutu - pogodio je Igor Poček za pobjedu Bokelja.

Podgorica je slavila u Igalu golom Japanca Šunija Uede u 80. minutu.

Kom i Otrant su maksimalni nakon dva gola, imaju po šest bodova, prate ih Grbalj i Bokelj sa po četiri. Lovćen i Iskra na začelju jedini su bez bodova.

Bonus video: