Polimlje Lob pobjednik Memorijala "Nikada vas nećemo zaboraviti - Murina 2023"

Pobjeda u finalu nad ekipom Kafe bara "Sve na jednom mjestu"

4390 pregleda 169 reakcija 1 komentar(a)
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Pobjednik 24. Memorijala u futsalu "Nikada vas nećemo zaboraviti - Murina 2023" je ekipa FK Polimlje Lob.

U sjajnom finalu pred 1.000 gledalaca ekipa kapitena Bogoljuba- Bobeta Komatine je sa 2:0 nadigrala ekipu Kafe bara "Sve na jednom mjestu".

Utakmica je riješena na tri minuta do kraja, kada je Komatina uspio da se oslobodi čuvara i asistira Darku Rajkoviću, koji je sa sedam metara ljevicom pogodio donji desni ugao gola Enisa Hota.

Rajković je Polimlje i doveo u vođstvo sredinom prvog poluvremena rezantnim šutem pod prečku najboljeg golmana tradicionalnog turnira.

Finalisti turnira na Murini
Finalisti turnira na Murinifoto: NVO Nikada vas nećemo zaboraviti

Za najboljeg igrača proglašen je Komatina, a Rajković je dobio pehar za najboljeg strijelca-15 golova u šest utakmica.

Treće mjesto pripalo je podgoričkoj Parmi, koja je sa 4:1 nadigrala ekipu "Hatbet".

"Sve je i ove godine bilo fantastično, prepune tribine u svih 18 dana, veliki broj ekipa koje su se fer i sportski nadmetale. I sudije sa liste FSCG su odlično obavile posao. Uostalom, svi koji izađu na teren znaju da se igra u pomen žrtvama NATO bombi. Ipak su u odnosu prema igri, rivalima i publici najviše simpatije zaslužili ekipa Gornje Ržanice i Skijališta Kolašin", kazao je Zoran- Bajo Knežević, direktor NVO Nikada vas nećemo zaboraviti.

Polimlje
foto: NVO Nikada vas nećemo zaboraviti

Ta NVO je i organizator memorijala.

"Velike simpatije je ove godine zaslužio i omladinski turnir na kojem je nakon 1:1, penalima Stari most sa Murine slavio protiv Gorštaka iz Kolašina. Sve to nas ohrabruje pred naredni, jubilarni 25. Memorijal početkom avgusta naredne godine, na kojem će biti rekordan nagradni fond, ekipe iz zemalja bivše Jugoslavihe, ali i brojne kulturno-umjetničke večeri", zaključio je Knežević.

Bonus video: