Skupština Srednje regije - ništa od najavljenih promjena

Nije bilo ni traga, ni glasa o mogućim promjena koje su minulih dana prilično bučno najavljivane, doduše uglavom sa društvenih mreža, anonimnih adresa i opskurnih stranica. Glasanje za izbor predsjednika nije ni bilo na dnevnom redu

8853 pregleda 4 komentar(a)
Foto: FSCG
Foto: FSCG

Redovna Skupština Udruženja klubova FCSG - Centar održana je danas u Kući fudbala u Podgorici. Na sjednici je, kako se navodi u saopštenju, usvojen zapisnik sa Izborne Skupštine Udruženja koja je održana 20. maja 2021. godine, kao i Izvještaj o radu u periodu između održavanja dvije Skupštine.

Delegatima se obratio predsjednik Fubalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević, dok je Izvještaj o radu delegatima prezentovao Nikola Prentić, koji je kao doskorašnji potpredsjednik preuzeo ulogu vršioca dužnosti predsjednika Udruženja nakon smrti Vladana Vučelića.

Upravo je sjednica je započela minutom ćutanja u znak sjećanja Vučelića. Skupštini je prisustvovalo 33 od 38 delegata.

Nije bilo ni traga, ni glasa o eventualnim promjenama koje su minulih dana prilično bučno najavljivane, doduše uglavom sa društvenih mreža, anonimnih adresa i opskurnih stranica.

Glasanje o izboru predsjednika nije ni bilo na dnevnom redu. Savićević je saopštio da će uskoro biti održana Izborna skupština i da će svako ko sakupi dovoljan broj glasova moći da izađe sa kandidatom.

Bonus video: