Razočarani Hakšabanović želi da napusti Seltik prije kraja prelaznog roka

Crnogorski fudbaler navodno je nezadovoljan zbog činjenice da je ove sezone potpuno zanemaren u Seltiku, a to najbolje potvrđuje i činjenica da je od početka sezone odigrao samo 16 minuta u prošlom kolu protiv Kilmarnoka

10674 pregleda 18 komentar(a)
Hakšabanović, Foto: Shutterstock
Hakšabanović, Foto: Shutterstock

Na "Seltik park" stigao je prošle godine, kada je dobio šansu uglavnom bi je iskoristio na pravi način, ali dolazak novog trenera, čini se, promijenio je sve.

Crnogorski fudbaler Sead Hakšabanović je nezadovoljan odnosom stručnog štaba koji predvodi Brendan Rodžers i od čelnika kluba je zatražio odlazak iz Seltika.

Kako navodi britanski portal "Footballinsider", Hakšabanović je nezadovoljan zbog činjenice da je ove sezone potpuno zanemaren, a da to najbolje potvrđuje i činjenica da je od početka sezone odigrao samo 16 minuta u prošlom kolu protiv Kilmarnoka u Liga kupu Škotske.

Kada su u pitanju dva meča škotski Premijeršip jedan meč Seltika je presjedio na klupi, u drugom nije bio ni u protokolu, a nije mnogo igrao ni tokom priprema za novu sezonu.

Isti medij piše da je naš fudbaler po dolasku iz Rubina odmah uspio napravi pozitivan uticaj na ekipu koju je tada vodio Ejndž Postekoglu, da je pred pauzu zbog Mundijala u Kataru otišao u najboljoj formi, ali i da je nakon toga do kraja sezone samo četiri puta bio među starterima na mečevima "kelta".

Sve je još drastičnije ovog ljeta, a škotske medije čudi njegovo neigranje s obzirom na to da je klub iz Glazgova ovog ljeta napustio Žota, koji kao i Hakšabanović igra na krilu.

Neigranje Hakšabanovića još jedan je veliki udarac i za reprezentaciju Crne Gore koja već 7. septembra nastavlja kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, nakon što je kapiten Stevan Jovetić i dalje bez kluba.

Bonus video: