Anćeloti ljut: Hijerarhija se zna - Modrić je morao da šutira penal

Real savladao Seltu 1:0, Anćeloti ljut, jer je penal šutirao Rodrigo, a ne Modrić

19121 pregleda 4 komentar(a)
Karlo Anćeloti, Foto: Reuters
Karlo Anćeloti, Foto: Reuters

Golom Džuda Belingema, Real Madrid je sinoć savladao u gostima Seltu (1:0) i nakon tri kola zadržao besprekoran učinak u La Ligi.

Belingem je u 81. minutu zatresao mrežu, ali su gosti i ranije mogli do pogotka. U 68. minutu je dosuđen penal za Madriđane, ali je Rodrigo bio neprecizan. To je prilično naljutilo trenera gostiju, Karla Anćelotija.

"Hijerarhija izvođača penala se zna. Vinisijus je prvi, a Modrić drugi. Pošto je Vinisijus zbog povrede ranije izašao iz igre, a Modrić bio na terenu, onda je on mora da šutira. On to zna i morao ga je izvesti. Međutim, to je učinio Rodrigo. Ne znam zašto je Modrić to dopustio, jer ne samo što zna da je on izvođač nego sam mu čak i prije ovog penala poručio da on mora da šutira. Igrači ne odlučuju ko izvodi penale, nego ja", bio je jasan Anćeloti.

Na pitanje novinara da li je zbog toga ljut, Anćeloti je odgovorio.

"Jesam. Zato što je Modrić mora da šutira i on to zna, ali ga je ipak izveo Rodrigo. Ponavljam, iako je hijerarhija poznata, a još sam preko Valverdea poručio Modriću da on treba da izvede jedanaesterac. Ne znam zašto to nije uradio, ali svakako ćemo pričati o tome idućih dana", jasan je Anćeloti.

Bonus video: