Bokelj uz Otrant na vrhu, prva pobjeda Lovćena, prvi poraz Koma

Otrant-Olympic - Grbalj 1:1 u derbiju 3. kola Druge lige, Bokelj - Iskra 2:0, Berane Lovćen 1:2, Kom - Igalo 0:2, Podgorica - Internacional 2:2

4214 pregleda 0 komentar(a)
Sa meča Podgorica - Internacional, Foto: FSCG
Sa meča Podgorica - Internacional, Foto: FSCG

Odigrani su mečevi trećeg kola Druge lige Crne Gore.

Otrant-Olimpik je u Ulcinju, u jednom od derbija, igrao 1:1 protiv Grblja.

Poveli su gosti u 16. minutu golom Pavićevića, a domaći izjednačili u 63, kada je Anđelo Rudović pogodio mrežu gostiju.

Izabranici Dejana Vukićevića imali su inicijativu do kraja, ali su momci Aleksandra Nedovića odoljeli - ostalo je 1:1.

Remi Ulcinjana iskoristio je Bokelj, koji je trijumfom nad Iskrom (2:0) došao na diobu prvog mjesta. Kotorani su do pobjede nad „fenjerašem“ došli golovima Počeka u prvom i Pepića u drugom dijelu susreta.

Priliku da se osame na prvom mjestu propustili su fudbaleri Koma koji su pred svojim navijačima poraženi od Igala. Gosti su pitanje pobjendika riješili u drugom dijelu susreta - u 61. minutu rezervista Perović je donio prednost svom timu, da bi osam minuta kasnije Vujičić pogodio za konačnih 0:2 na Zlatici.

Prvu pobjedu po povratku u durgoligaško društvo upisao je Lovćen i to na gostovanju Beranama. Cetinjani su do prednosti došli nakon 19. minuta igre preko Kopitovića, da bi u 64. minutu Šćekić donio izjednačenje svom timu. Pitanje pobjednika riješeno je u 72. minutu kada je Luka Bojić po drugi put na meču zatresao mrežu Bjelice.

Najviše pogodaka, ukupno četiri, viđeno je u podjeli bodova gradskih rivala, Podgorice i Internacionala. Domaćin je bolje počeo meč i već u 10. minutu došao do prednosti pogotkom Orlandića sa bijele tačke. Internacional je imao priliku da dođe do izjenačenja u 63. minutu, ali je Vukčević propustio priliku da zatrese mrežu rivala iz penala. Ipak, pet minuta kasnije, Rakočević je donio izjednačenje gostima a totalni preokret potpisao je Vukčević u 83. Samo minut prije isteka regularnog toka susreta Pavlićević je zatresao mrežu Radoševića i postavio konačan rezultat susreta.

Rezultati

Otrant-Olympic - Grbalj 1:1

Rudović 63. - Pavićević 16. Berane Lovćen 1:2

Šćekić 64. - Kopitović 19, Bojić 72. Kom - Igalo 0:2

Perović 61, Vujičić 6.

Bokelj - Iskra 2:0

Poček 45+1, Pepić 82. Podgorica - Internacional 2:2

Orlandić (penal) 10, Pavlićević 89. - Rakočević 68, Vukčević 83.

Bonus video: