Klop: Teže nego protiv Barse 2019, znam da Nunjez nije srećan...

"Na odmoru sam im rekao da ako ovo uspijemo da promijenimo - biće to nešto što ćemo moći da pričamo unucima. Svoje unuke ću vidjeti za 10 dana, pa ćemo pričati", trener Liverpula nakon "ludog" preokreta na "Sent Džejms parku"

3749 pregleda 2 komentar(a)
Klop nakon meča sa Njukaslom, Foto: Reuters
Klop nakon meča sa Njukaslom, Foto: Reuters

Još jednu pobjedu koja će se dugo prepričavati u gradu na rijeci Mersi ispisao je Liverpul u nedjelju proptiv Njukasla (2:1) u gostima.

Gubili su "redsi" 1:0, nakon pola sata ostali bez kapitena i dirigenta u odbrani Virdžila van Dajka, činilo se da su nokautirani, ali na kraju sa dva gola Darvina Nunjeza potpisali epski preokret.

U trenutku kada se sve rušilo u ekipi sa Enfidla ponovo je zablistao toliko osporavani Darvin Nunjez.

"Da, znam da nije srećan", prokomentarisao je pitanje od trenutnom Ninjezovom statusu u timu trener Liverpula Jirgen Klop.

Ipak, bio je jasan.

"Darvin će igrati, u to ne sumnjajte. Međutim, sezona je tek krenula, a mi moramo da pronađemo pravi sistem - ovo je novi tim i potrebno mu je vrijeme", istakao je Klop.

O još jednoj nezaboravnoj utakmici je rekao...

"Bilo je teže nego protiv Barselone", prisjetio se Klop utakmice Lige šampiona iz 2019. kada su "redsi" poraz od 3:0 u prvom meču "izbrisali" sa 4:0 na "Enfildu".

"Sada smo loše krenuli - primili smo gol, pa dobili crveni... Ali nakon toga smo igrali bolje", rekao je Klop.

Otkrio je i šta je rekao igračima na odmoru između dva poluvremena.

"Samo sam im poručio da ako ovo uspijemo da promijenimo biće to nešto što ćemo moći da pričamo unucima. Svoje unuke ću vidjeti za 10 dana, pa ćemo pričati", u svom stilu je zaključio Klop.

Bonus video: