D'Aversa: Krstović? I na treningu pred Fiorentinu je za 15 minuta postigao dva gola

"Predstavio se na lijep način, pokazao je veliku volju"

24841 pregleda 75 reakcija 9 komentar(a)
Krstović postiže prvi gol u Seriji A, Foto: U.S. Lecce (X)
Krstović postiže prvi gol u Seriji A, Foto: U.S. Lecce (X)

Četiri minuta - samo toliko bilo je potrebno Nikoli Krstoviću da prvi put u karijeri kroči na teren Serije A, majstorski nadmudri defanzivce Fiorentine i postigne gol u ligi koja je "miljama" daleko od onih u kojima je do sada igrao.

Fudbalska Italija se kroz istoriju navikla na majstore iz Crne Gore, a nakon Dejana Savićevića, Predraga Mijatovića, Mirka Vučinića i Stevana Jovetića, na najbolji način je upoznala još jednog ofanzivca iz naše zemlje - Krstovićev gol donio je Lećeu veliki bod na "Frankiju" (2:2).

"Krstović? I juče na treningu se pokazao dobro - postigao je dva gola za petnaest minuta. Predstavio se na lijep način, pokazao je veliku volju", rekao je nakon meča trener Lećea Roberto D'Aversa.

Naglasio je i da klub sa juga Italije ima zasluga u svemu...

"Naš klub nosi osjećaj pripadnosti, a igrači koji dođu sa strane odmah prihvatite tu našu stvar", dodao je D'Aversa.

Nakon mučnih dana u Crvenoj zvezdi gdje nikada nije dobio pravu šansu, nakon što je "eksplodirao" u Slovačkoj, 23-godišnji nekadašnji napadač Zete odmah je pokazao da je spreman i za najveću fudbalsku scenu, a njegova forma posebno raduje navijače Crne Gore pred nastavak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Bonus video: