U srijedu počinje Kup, Dečić i Sutjeska igraju derbi, Janković: Moramo da budemo bolji od rivala u svakom segmentu

U osmini finala se igra jedna utakmica

11026 pregleda 4 komentar(a)
Mirosavljev proslavlja gol protiv Petrovca u prvenstvu, Foto: FSCG
Mirosavljev proslavlja gol protiv Petrovca u prvenstvu, Foto: FSCG

Utkamicama osmine finala, u srijedu počinje Kup Crne Gore u fudbalu.

Trofej brani Sutjeska, koju na startu očekuje težak meč - derbi u gostima, na "DG areni", protiv Dečića. Težak meč i zbog činjenice da su Nikšićani daleko od željenih rezultata, te da su posljednju pobjedu u prvenstvu upisali još u prvom kolu, a u međuvremenu su neslavno završili učešće u Evropi.

"Očekujem da zadržimo pristup koji smo imali do sada. Da nastavimo u tom smjeru i ritmu. Očekujem da ne griješimo, moramo da budemo bolji od protivnika u svakom mogućem segmentu. Spremamo se detaljno, očekujem da momci sprovedu ono što smo pripremili", rekao je trener Sutjeske Vladimir Janković.

Osim od ranije odsutnih, Boža Markovića, Vladana Giljena i Ilije Tučevića, van trenažnog procesa su Dušan Živković i Marko Simić.

"Dečić je kvalitetna, iskusna ekipa. Biće teško. Naporno smo radili za ovu utakmicu. Daćemo sve od sebe da dođemo do pobjede. Malo nas sreća nije pratila u prvenstvu, iako smo igrali dobro. Pobjeda bi bila podstrek pred nastavak prvenstva i prijala bi ekipi", rekao je napadač Milan Mirosavljev.

Fudbaleri Budućnosti u gradskom derbiju dočekuju Podgoricu, dok prošlosezonski finalista, Arsenal iz Tivta, gostuje Jezeru.

U osmini finala se igra jedna utakmica.

Parovi:

Jezero - Arsenal (19)

Jedinstvo Franca - Mornar (19)

Dečić - Sutjeska Meridianbet (20)

Iskra - Rudar (20)

OFK Mladost Lob.bet - Bokelj (20)

Petrovac - Grbalj (20)

Kom - Berane (20)

Budućnost - Podgorica (20)

Bonus video: