Dragićević naslijedio Šćepanovića na klupi Mladosti

Promjene na "DG areni"

3777 pregleda 16 komentar(a)
Foto: FSCG
Foto: FSCG

Serija od pet mečeva bez pobjede u prvenstvu i eliminacija u osmini finala Kupa Crne Gore su koštali posla Marka Šćepanovića na klupi Mladosti Lob.bet.

Debitant u Meridianbet Prvoj fudbalskoj ligi je ekspresno našao zamjenu mladom treneru - naslijedio ga je Radisav Dragićević.

"Mladost Lob.bet želi da informiše sportsku javnost da je dosadasnji trener Marko Šćepanović podnio ostavku na svoju funkciju nakon utakmice 1/8 finala Kupa Crne Gore protiv Bokelja", navodi se u saopštenju i dodaje:

"Trener Marko Šćepanović je u našem klubu proveo četiri godine kao trener i sa njim smo ostvarili istorijske rezultate - od plasmana u Drugu ligu do ulaska u društvo najboljih crnogorskih klubova ove sezone".

Dragićević je na kraju prošle sezone napustio Arsenal s kojim je pisao istoriju i doveo ga do 1. CFL.

Sa Dragićevićem na klupi Tivćani su igrali i finale Kupa u kojem je bolja bila Sutjeska.

"Shodno novonastaloj situaciji klub je morao da reaguje i angažuje novog trenera prvog tima. Tako je Upravni odbor odlučio da povjerenje dodijeli treneru Radisavu Dragićeviću koji će debi imati već u nedjelju u susretu sa Sutjeskom", nadovi se u saopštenju Mladosti.

Mladost je sezonu počela pobjedom protiv Budućnosti, a onda je gubila od Petrovca, Dečića i Jezera, te remizirala u duelima sa Mornarom i Rudarom.

Bonus video: