Rijeka aplaudirala Andriji Vukčeviću, bek Crne Gore ide u Meksiko

"Pokazao je koliko voli ovaj grad. Nije uopšte ni razmišljao o svom zdravlju, a znamo da ide u Meksiko"

11950 pregleda 7 komentar(a)
Vukčević na prvom meču protiv Lila, Foto: NK Rijeka (X)
Vukčević na prvom meču protiv Lila, Foto: NK Rijeka (X)

Znao je da ove sezone više neće nositi dres ekipe sa Rijevice, od njega niko nije očekivao da pred put u Meksiko zaigra protiv Lila, ali Andrija Vukčević nije želio da saigrače i klub u kojem je proveo prethodne dvije godine napusti tek tako.

Crnogorski reprezentativac neočekivano se pojavio u sastavu Rijeke u revanšu baraža za Ligu konferencija protiv Lila. Igrao je od 46. minuta i možda na kraju nije uspio da pomogne da evropska jesen stigne ja Jadran (Rijeka ispala sa ukupnih 3:2), ali je od saigrača i stručnog štaba dobio dubok naklon.

"To je bila njegova posljednja utakmica za Rijeku. Razgovarali smo sa njim, momak je juče trebalo da odleti, ali je odlučio da ostane i pomogne", objasnio je trener Rijeke Željko Sopić, a prenosi portal "Index".

Nastavio je u sličnom tonu...

"Jutros smo mu dali zasluženi aplauz, pokazao je koliko voli ovaj grad. Nije uopšte ni razmišljao o svom zdravlju, a znamo da ide u Meksiko", istakao je Sopić.

Hrvatski mediji pišu da još nije poznato ime kluba iz Meksika koji će pojačati Vukćević.

Lijevog beka Crne Gore uskoro očekuju i akcije sa "sokolovima" u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo protiv Litvanije (7. septembar) i Bugarske (10).

Bonus video: