Sančo kritikovao Ten Haga: Ne vjerujte svemu što pročitate

Trener Mančester junjateda ranije rekao da ga je izostavio iz tima jer trenira ispod nivoa

3570 pregleda 1 komentar(a)
Sančo, Foto: Reuters
Sančo, Foto: Reuters

Fudbaler Mančester junajteda Džejdon Sančo rekao je da je "dugo bio žrtveni jarac" i kritikovao je trenera Erika ten Haga jer je rekao da ga, zbog lošeg rada na treningu, nije uvrstio u ekipu za utakmicu protiv Arsenala u Premijer ligi.

Junajted je u nedjelju izgubio od Arsenala sa 1:3, a Sančo nije ni otišao u London sa ekipom.

Sančo je u prve tri utakmice u igru ulazio sa klupe, a Ten Hag je rekao da ga je izostavio iz tima jer trenira ispod nivoa. "Molim vas, ne vjerujte svemu što pročitate. Neću dozvoliti da ljudi govore stvari koje su potpuno netačne, odlično sam se ponašao na treninzima cijele nedjelje. Vjerujem da postoje drugi razlozi u koje neću da ulazim, već duže sam žrtveni jarac, što nije fer. Sve što želim je da nasmijan igram fudbal i da doprinesem mojoj ekipi", naveo je Sančo na društvenoj mreži X.

On je rekao da poštuje sve odluke stručnog štaba i da je zahvalan na tome što igra sa fantastičnim igračima i da je svaka sedmica izazov.

"Nastaviću da se borim za ovaj grb bez obzira na sve", dodao je 23-godišnji fudbaler. Sančo se muči sa formom otkako je 2021. godine iz Borusije Dortmund prešao u Mančester junajted. Za engleski klub odigrao je 82 utakmice i postigao 12 golova.

Bonus video: