Radulović za grčke medije: Jovetić je klasa, navijači Olimpijakosa će uživati u njegovim potezima i golovima

"Drago mi je što je došao u Olimpijakos i posebno u tim koji igra napadački fudbal. Svojim majstorstvom i klasom ubrzaće ekipu"

11769 pregleda 38 reakcija 6 komentar(a)
Radulović i Jovetić sa selektorom Srbije Draganom Stojkovićem pred martovski meč u kvalifikacijama, Foto: FSCG
Radulović i Jovetić sa selektorom Srbije Draganom Stojkovićem pred martovski meč u kvalifikacijama, Foto: FSCG

Kapiten ima novi klub - i to je nakon dugog ljeta veoma važna vijest i za selektora Crne Gore Miodraga Radulovića.

Stevan Jovetić je danas stigao u Atinu gdje će u toku dana obaviti ljekarske preglede i potpisati ugovor sa grčkim gigantom Olimpijakosom.

Grčki mediji dobro znaju da u njihovu zemlju stiže još jedan veliki majstor, ali željeli su to da čuju i iz "prve ruke" - od selektora Radulovića.

"Drago mi je što je došao u Olimpijakos i posebno u tim koji igra napadački fudbal. Svojim majstorstvom i klasom ubrzaće ekipu, a navijači njegovog novog tima uživaće u njegovim potezima i golovima", poručio je Radulović za grčki portal SDNA.

O najvećim kvalitetima Jovetića rekao je...

"On je vrhunski igrač sa ogromnim iskustvom i jakim učinkom za ekipe. Posjeduje ogromno samopouzdanje, nepredvidive odluke u igri i liderske vještine", dodao je Radulović.

Selektor je otkrio i da je Jovetić u nedjelju u ponoć razgovarao sa njim i prenio mu odluku da će da prihvati ponudu Olimpijakosa.

"Ponavljam radi se o igraču vrhunske klase - uostalom jedan od rijetkih fudbalera koji je tresao mreže u svih pet najjačih evropskih liga. To dovoljno govori o njegovoj vrijednosti i visokom nivou", jasan je crnogorski selektor.

Radulovića, Jovetića i ostale "sokolove" uskoro očekuje nastavak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo - u četvrtak protiv Litvanije u Kaunasu i tri dana kasnije sa Bugarskom u Podgorici.

"Jovetić je zajedno sa Stefanom Savićem kapiten reprezentacije Crne Gore -poznajem ga više od 15 godina, tačnije od kada sam ga vodio u selekciji do 19 godina", zaključio je Radulović.

Bonus video: