Abazović predstavio izgled budućeg stadiona u Ulcinju: Možda je Liga šampiona san, ali CFL će se brzo igrati ovdje

"Važnost izgradnje ovakvog kompleksa sa pomoćnim terenima i pratećim sadržajem nije samo u razvoju sporta naše zemlje, već i zamajac u cilju afirmisanja sportsko-rekreativnog turizma za koji je Velika plaža Bogomdana"

25774 pregleda 51 reakcija 51 komentar(a)
Foto: Telegram/Dritan Abazović
Foto: Telegram/Dritan Abazović

Premijer Dritan Abazović objavio je video na kojem je predstavljeno kako će izgledati budući fudbalski stadion u Ulcinju.

Novi stadion nalaziće se na Velikoj plaži, samo nekoliko metara od mora, a ranije je iz Opštine Ulcinj saopšteno da je na konkurs za idejno rješenje novog gradskog stadiona prvu nagradu dobio tim arhitekata iz Srbije, predvođen Bojanom Jovančevićem.

"Stadion na Velikoj plaži je projekat koji će označiti novu eru u razvoju sportske infrastrukture i sportskog turizma u najužnijoj opštini. Važnost izgradnje ovakvog kompleksa sa pomoćnim terenima i pratećim sadržajem nije samo u razvoju sporta naše zemlje, već i zamajac u cilju afirmisanja sportsko-rekreativnog turizma za koji je Velika plaža Bogomdana", saopštio je Abazović na Telegramu.

Zahvalio se Opštini Ulcinj, njenom predsjedniku Omeru Bajraktariju, Fudbalskom savezu Crne Gore, za koje kaže da su zajedničkim naporima sa Vladom, došli u trenutnu fazu mogućnosti početka radova.

"Možda je Liga šampiona san, ali sam siguran da će se utakmice Prve crnogorske lige brzo igrati na novom stadionu. Srećno svima", zaključio je Abazović.

Bonus video: