LIverpul se poigrao sa Arsenalom, Čelsi sa Evertonom, remi Totenhema

Arsenal je bio nemoćan na "Enfildu", Barnli potvrdio da Totenhemu ne odgovara Vembli, dok je Čelsi nadigrao Everton
65 pregleda 0 komentar(a)
Alvaro Morata Čelsi, Foto: Reuters
Alvaro Morata Čelsi, Foto: Reuters
Ažurirano: 27.08.2017. 17:12h

U utakmicacama ekipa iz Londona i Liverpula odigranim danas, rezultat je 1:1. Čelsi je nadigrao Everton, a Liverpul se poigrao sa Arsenalom, kojeg je pravog "potopa" spasao sjani golman Peter Čeh.

Za "crvene", koji su "tobdžijama" prodavali iste fore kao i prije nekoliko dana Hofehajmu u revanšu baraža za Ligu šampiona, u strijelce su s eupisala četvroica igrača. Firmino u 17, Mane 40, Sala u 57. i rezervista Staridž u 77.

A Totenhem nije uspio da opravda ulogu favorita sa Barnlijem, pa će na Ostrvu zasigurno krenuti nova lavina komentara da nije trebalo da prihvati da igra na Vembliju. Pogotovo što je Totenhem vodio golom Dele Alija od 49. minuta, d abi Vud u drugom minutu sudisjke nadoknade kreirao senzaciju.

Fudbaleri Čelsija upisali su drugu uzastopnu pobjedu u Premijer ligi - na "Stamford bridžu" ekipa Antonija Kontea savladala je Everton 2:0.

Sve je odlučeno u prvih 45 minuta, a epitet igrača meča pripao je Alvaru Morati.

Bivši napadač Reala bio je asistent za vodeći gol Fabregasa u 27. minutu, da bi u finišu prvog dijela donio dva pogotka viška Čelsiju, koji je u nastavku rutinski priveo utakmicu kraju.

"Plavci" su tako nakon Totenhema upisali još jedan trijumf u domaćem prvenstvu i pokazali da je startni poraz od Barnlija bio slab dan i splet nesrećnih okolnosti.

U drugom meču popodnevnog programa VBA i Stouk su odigrali neriješeno 1:1.

Džej Rodrigez pogodio je za tim iz Birmingema u 61. minutu, ali je četvrt sata prije kraja bod momcima sa "Britanija" stadiona donio veteran Piter Krauč.

Bonus video: