Olimpijakos ima Spajdermena: Jovetić predstavljen u Pireju FOTO/VIDEO

"Pozdrav za navijače Olimpijakosa, srećan sam što sam tu i jedva čekam da vas vidim na stadionu", poručio je kratko Jovetić

20955 pregleda 174 reakcija 16 komentar(a)
Jovetić, Foto: Olympiacos FC (X)
Jovetić, Foto: Olympiacos FC (X)

Nova etapa u karijeri Stevana Jovetića zvanično može da krene - nakon mnogih velikih partija kroz pet najjačih liga kapiten Crne Gore zvanično je predstavljen kao novi fudbaler Olimpijakosa.

Grčki velikan iskoristio je Jovetićev način radovanja prilikom postizanja golova i imitaciju Spajdermena da ga predstavi na društvanim mrežema.

"Pozdrav za navijače Olimpijakosa, srećan sam što sam tu i jedva čekam da vas vidim na stadionu", poručio je kratko Jovetić.

"Jo-Jo" je sinoć sa timom iz Pireja potpisao ugovor na godinu uz opciju produžetka na još jednu. Na kraju prošle sezone napustio je Hertu iz Berlina.

Olimpijakos će biti osmi klub Stevana Jovetića - nakon Partizana, Fiorentine, Mančester sitija, Intera, Sevilje, Monaka i Herte. Ponikao je u OFK Titogradu (nekadašnja Mladost).

Iako su ga česte povrede (dva puta dugo pauzirao) zaustavile da napravi još veću karijeru, Jovetić je za klubove u kojima je nastupao upisao čak 450 utakmica.

A ove sezone osim u šampionatu Grčke očekuju ga i izazovi u Ligi Evrope, gdje će rivali Olimpijakosa kroz grupnu fazu biti Vest Hem, Frajburg i TSC.

Za novi klub Jovetić će debitovati nakon reprezentativne pauze, tokom koje će Crnu Goru predvoditi na utakmicama kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Litvanije (četvrtak) i Bugarske (nedjelja).

Bonus video: