Bilića čeka sastanak sa upravom: Sve zavisi od meča protiv Hadersfilda

Englezi tvrde da Bilić, koji ima još godinu dana ugovora, gotovo sigurno neće dočekati kraj sezone na klupi "čekićara"
0 komentar(a)
Slaven Bilić, Foto: Reuters
Slaven Bilić, Foto: Reuters
Ažurirano: 27.08.2017. 10:26h

Slaven Bilić potrošio je 50 miliona eura na pojačanja ovog ljeta i nije mogao ni sanjati da će nakon prva tri kola imati nula bodova uz očajnu gol razliku 2:10.

Vest Ham je primio četirigola od Mančester junajteda, pa izgubio 3:2 od Sautemptona i juče od Njukasla 3:0. Navijači su na Twitteru bili bijesni na Bilića, a puno važnije od toga je da je i uprava šokirana igrom i rezultatima na otvaranju prvenstva.

Kako piše Daily Mail, Bilić će početkom sljedeće nedjelje morati na sastanak s klupskim šefovima, koji navodno više nemaju previše strpljenja za hrvatskog trenera. Prošla sezona takođe je bila uglavnom za zaborav, a ova je počela ispod svih očekivanja.

Englezi tvrde da Bilić, koji ima još godinu dana ugovora, gotovo sigurno neće dočekati kraj sezone na klupi "čekićara". Kao najveći kandidat za novog trenera spominje se Rafa Benitez, iako nije poznato bi li Španac tako lako otišao iz Njukasla.

Vest Ham u sljedećem kolu igra protiv Hadersfilda, najprijatnijeg iznenađenja dosadašnjeg toka sezone. Izgubi li i tu utakmicu, engleski novinari smatraju da će Bilić sigurno dobiti otkaz.

Bonus video: