Kadeti izgubili od Luksemburga, Kavaja: Teško je s navikama iz naše lige

"Nismo bili slabiji protivnik, ali kada ne možete da držite ritam i po ko zna koji put griješite u nizu, onda se ne možete nadati dobrom rezultatu", rekao je Kavaja

3700 pregleda 0 komentar(a)
Foto: FSCG
Foto: FSCG

Kadetska fudbalska reprezentacija Crne Gore je poražena od Luksemburga u drugom prijateljskom meču.

Bilo je 1:0, presudio je gol Nejtana Buloa u 27. minutu nakon što je Crna Gora prije četiri dana istog rivala savladala 3:1 nakon preokreta.

"Imali smo priliku da u kratkom vremenskom periodu odigramo i drugu utakmicu na visokom nivou. Međutim, sa ovoliko želje i ograničenim fizičkim sposobnostima, sa navikama koje donesemo iz naše lige, teško možemo pobjeđivati na ovakvim mečevima. Nismo bili slabiji protivnik, ali kada ne možete da držite ritam i po ko zna koji put griješite u nizu, onda se ne možete nadati dobrom rezultatu", rekao je selektor Radovan Kavaja.

Crna Gora je prije tri dana istog rivala savladala 3:1 nakon preokreta.

Naša selekcija je igrala u sastavu: Tomaš Đurović, Zarija Mugoša, Luka Baštrica (46. Vuk Pavićević), Miloš Maraš (72. Vasilije Novaković), Vuk Vlahović (46. Matija Nikčević), Lazar Savović, Kristijan Jašović (46. Vasilije Kračković), Nikola Balević (72. Luka Brajović), Luka Šćekić, Andrej Pima (46. Andrej Kostić), Todor Miljanić (72. Maksim Đukić).

Bonus video: