U konkurenciji za Zlatnu loptu sa platom od milion godišnje

Hviča Kvarachelija, nominovan čak i za Zlatnu loptu ima platu od tek milion eura (1,3 do uplate naloga), i na diobi je 18. mjesat u sastavu prvaka Italije

13054 pregleda 4 komentar(a)
Osam puta primi amnje do Pogbe, od Vlahovića sedam puta, Foto: REUTERS
Osam puta primi amnje do Pogbe, od Vlahovića sedam puta, Foto: REUTERS

Plate u Juventusu, koji i ne igra u Evropi, veće su nego u Interu, dok su fudbaleri Milana "siromasi" u odnosu na igrače Stere dame.

Šta tek reći za sastav prvaka Italije, Napoli!?

Hviča Kvarachelija, nominiovan čak i za Zlatnu loptu ima platu od tek milion eura (1,3 do uplate naloga).

U Napoliju je najbolje palćen napadač Viktor Osimen 4,5 milionma, što je sitnica u odnsou an Pogbinih osam miliona ili sedam koiko primaju Dušan Vlahović i Adrijen Rabio.

U Napoliju su nakon Osimena najplaćeniji Pjotr Zjelinski i Stanislav Lobotka sa po 3,5 miliona, dok je Kvarachelija na diobi između 18. i 20. mjesta prema pimanjima u klubu ispod Vezuva.

Ukupno napoli za palte izdvaja 68 miliona, od toga kada se odbiju porezi igračiam godišnej bude isplaćeno tek 42,5 miliona.

Juventus za plate izdvaja 121,4 miliiona, od toga fudbaleri mimo doprinosa u neto iznosu dobiju 75,1 miliona. Inter prema "Calcio e Finanza" troši za plate 117,8 miliona, fudbalerima pripadne čistih 70,95 nakon odbitaka, dok Milan ima budžet za plate 89,9 miliona, od toga igrači dobiju 59,7 nakon oporezivanja.

Bonus video: