Vatreni praznik u Jerevanu, torta za brata, doktora, prijatelja i čak tatu Lukita

Luka Modrić proslavio rođendan u Jerevanu, od navijača Reala iz Jermenije čekala ga torta na aerodromu

5454 pregleda 7 komentar(a)
Modrić je prava ikona, juče je uz pompu proslavio 38 godina, Foto: Shutterstock
Modrić je prava ikona, juče je uz pompu proslavio 38 godina, Foto: Shutterstock

Luka Modrić je fudbalska ikona, a u Jerevanu su kapitena selekcije Hrvatske koja sjutra igra sa Jermenijom u kvalifikacijama za Euro, dočekali juče lokalni navijači Real Madrida na arerodromu sa rođendanskom tortom.

Dobio je tortu i od saigrača iz selekcije uz dres sa brojem 38 (godina) i potpisima svih saigrača.

A čestitke Luki stižu sa svih strana, za Benzemu, Serhia Ramosa, Marsela.., je brat, neki ga bivši ili sadašnji saigrači oslovljavaju sa Doktor, legenda ili prijatelj a Rodrigo ja Modriću čestitao rođendan sa - tata!

Modrić je već godinu najstariji vezista u istoriji Reala, kada završi ugovor 30. juna naredne godine biće drugi najstariji igrač u istoriji kluba.

Ispred njega bi tako ostao samo napadač Ferenc Puškaš koji je sa 39 godina i 36 dana zaigrao u Kupu kralja 1966. godine.

Modrić, kome ugovor ističe 30. juna 2024., morao bi da produži ugovor na godinu dana kako bi prestigao Puškaša i postao najstariji igrač u istoriji kluba.

Real, 14 puta prvak Europe, doveo je Modrića u avgustu 2012. iz londonskog Totenhama.

Hrvatski vezista je od tada odigrao 492 utakmice i postigao 37 golova za madridsku ekipu. Osvojio je pritom 23 titule od čega pet Liga šampiona.

Niti jedan vezni igrač, što je pozicija na kojoj se u proseku najviše trči, nije dosad igrao za Real Madrid u 38. godini života, Lukito "gazi" 39.

Bonus video: