Radulović: Divim se timu kako se borio s igračem manje

"Potvrdili su ono što smo znali i zašto imam veliko povjerenje u njih. Hvala i navijačima, dali su nam podršku i zadovoljni odlazimo nakon ove dvije septembarske utakmice, iako žalimo za dva izgubljena boda u Litvaniji", istakao je selektor naše reprezentacije

14731 pregleda 262 reakcija 22 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Druga pobjeda crnogorskih fudbalera u kvalifikacijama za Euro, ponovo protiv Bugarske, ali na način koji će se prepričavati.

"Sokoli" su slavili 2:1 iako su od 59. do 99. minuta igrali s igračem manje - tri boda im je donio Stevan Jovetić u sudijskoj nadoknadi i sačuvao nadu da mogu do jednog od prva dva mjesta u grupi G.

"Nije bilo lako nakon Kaunasa vratiti ekipu fizički, a pogotovo na psihološkom planu. Igrali smo izvanredno prvo poluvrijeme, nismo srljali i znali smo da će doći šansa za gol. Crveni karton Vujačića nas je poremetio i moram da iskažem divljenje mojim igračima. Nije lako igrati s igračem manje, vidjeli smo kakva je to energija bila i kako su se borili", rekao je selektor Miodrag Radulović.

Nastavio je sa pohvalama na račun igrača.

"Potvrdili su ono što smo znali i zašto imam veliko povjerenje u njih. Hvala i navijačima, dali su nam podršku i zadovoljni odlazimo nakon ove dvije septembarske utakmice, iako žalimo za dva izgubljena boda u Litvaniji", istakao je Radulović.

U oktobru je rival Srbija u Beogradu.

"Do oktobra očekujem veću minutažu Stevana Jovetića, da će se oporavi Marko Vešović... Sada smo zaslužili da slavimo, mi i naši navijači", zaključio je Radulović.

Bonus video: