Bugari krive nedostatak sreće u Podgorici: Bili smo bolji

"Nemam odgovor zašto smo izgubili... Igrali smo dobro, pritiskali, totalno dominirali, a primimo gol u 97. minutu - kao da je sve protiv nas. Sreća ili nešto drugo, ne znam kako bih to nazvao"

11575 pregleda 8 komentar(a)
Slavlje naših fudbalera nakon pogotka Jovetića u 97. minutu, Foto: FSCG
Slavlje naših fudbalera nakon pogotka Jovetića u 97. minutu, Foto: FSCG

Bugarska na dva meča kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Crne Gore nije uspjela da osvoji ni bod, a pod Goricom joj nije pomoglo ni to što je više od pola sata imala igrača više, šansu sa penala...

"Igrali smo bolje, stvarali više šansi", rekao je nakon poraza od naše selekcije (2:1) strijelac jedinog gola za Bugarsku Preslav Borukov.

Nedostatak sreće u Podgorici nešto je što kroz izjave "provlače" praktično svi u bugarskoj reprezentaciji...

"Volja i želja su nas nosile, stvarali smo šanse, ali imali smo peh da primimo gol, a i nedostajalo je sreće", dodao je Borukov, a prenosi Gong.bg.

Slično razmišlja i vezista Ilija Gruev.

"Nismo imali sreće ovog puta. Izjednačili smo, pritisnuli ih, a onda smo iz kontre primili gol - i to je fudbal", istakao je fudbaler Verdera.

Andrijan Krajev je u najavi meča poručio da Bugarska nije zaslužila ni poraz u Razgradu, kao i da očekuje pobjedu u Podgorici.

"Nemam odgovor zašto smo izgubili... Igrali smo dobro, pritiskali, totalno dominirali, a primimo gol u 97. minutu - kao da je sve protiv nas. Sreća ili nešto drugo, ne znam kako bih to nazvao", kaže vezista Levskog iz Sofije.

Bugarska ima mlad tim, a tehnički direktor Fudbalskog saveza te zemlje Georgi Ivanov smatra da su na pravom putu da stvore dobru ekipu.

"Nažalost, izgubili smo, iako smo bili bolji tim. Kad ti ne postigneš gol, oni to urade. U svakom slučaju ako nastavimo u ovom ritmu mislim da možemo da stvorimo dobar tim", poručio je popularni Ivanov.

Do herojske pobjede sa igračem manje Cra Gora je stigla pogotkom maestra Stevana Jovetića u 97. minutu i tako nastavila da sanja plasman na Euro 2024.

Bonus video: