Pioniri imali tri gola prednosti, pa igrali neriješeno sa Bugarskom

Crna Gora u prvom prijateljskom meču sa Bugarskom igrala neriješeno - 3:3

2113 pregleda 1 komentar(a)
Pionirska fudbalska reprezentacija Crne Gore, Foto: FSCG
Pionirska fudbalska reprezentacija Crne Gore, Foto: FSCG

Pionirska fudbalska reprezentacija Crne Gore igrala je juče neriješeno (3:3) u gostima sa Bugarskom u prvom od dva prijateljska meča.

Crna Gora je vodila 3:0, ali je domaća ekipa uspjela da stigne do izjednačenja.

Mark Đokaj je postigao dva pogotka za Crnu Goru, a u listu strijelaca se upisao i Lazar Popović. Na drugoj strani je dva gola postigao Gabrijel Jordanov (jedan iz penala) i Viktor Dobrev.

"Dobro smo otvorili utakmicu, brzo postigli dva gola, a onda i treći. Bili smo mnogo bolji od rivala, ali smo u finišu prvog poluvremena primili gol. Na pauzi sam igračima govorio da smire loptu, jer se vidjelo da je Bugarska krenula sa agresivnijom igrom. U drugom poluvremenu smo primili gol iz jedanaesterca, zatim nam je poništen pogodak, da bi rival sve to iskoristio i došao do izjednačenja. Možemo biti zadovoljni dobrim dijelom utakmice, ali ostaje žal što meč u kojem smo vodili sa 3:0 nijesmo riješili u svoju koristi jer smo bili u prilici to da uradimo. Sada je važno da se odmorimo i što bolje spremimo za drugu utakmicu", rekao je selektor Minja Ljumović za sajt FSCG.

Bugarska i Crna Gora drugi prijateljski meč odigraće sjutra (10).

Bonus video: