Pad imperije: Lion prvi skinuo skalp "svecima", Solskjer uživao u atomskom fudbalu

Solskjer je bio na tribinama stadiona u Lionu, gdje je Lion pokazao sve slabosti "svetaca" bez Nejmara u timu
2958 pregleda 0 komentar(a)
Mbape, Foto: Laurent Cipriani
Mbape, Foto: Laurent Cipriani
Ažurirano: 03.02.2019. 23:25h

Žrijeb nije bio milosrdan prema Mančester junajtedu u Ligi šampiona. "Đavoli" su izvukli Pari Sen Žermen...Par mjeseci kasnije, baš pred prve duele eliminacione faze "đavoli" imaju razloga da se nadaju...

Pokazao je to derbi u Lionu, gdje je domaća ekipa nadigrala "svece" i nanijela im prvi poraz u prvenstvu (2:1). Da na golu PSŽ-a nije blistao Areola, rezultat bi bio poguban po favorizovane goste.

PSŽ je poveo već u sedmom minutu golom Di Marije na asistenciju Drakslera a onda je Areola kao na traci skidao nevjerovatne zicere i to na volšeban način.

Nakon pet odbranjenih zicera, okliznuo se nakon centaršuta Duboe, a Musa Dembele se poklonio i u 33. minutu glavom poravnao.

Areola je do poluvremena nastavio da briljira, da bi u 49. minutu Tijago Mota skrivio penal, a najbolji igrač domaćih Nabil Fekir nije pogriješio.

Do kraja je gledan uzbudljiv fudbal, sa šansama na obje strane, ali je i Antoni Lopes pokazao da je sjajan golman. Utakmicu je posmatrao trener Juanjteda Ole Gunar Solskjer, koji je odmah nakon pobjede u Lesteru krenuo na put u Lion.

Pokazalo se , ipak, da PSŽ bez Nejmara nije ekipa od koje treba da se strahuje.

Bonus video: