Marković operisan, dva mjeseca van terena

"Nakon što je povrijedio meniskus na meču protiv Kosmosa u San Marinu, naš napadač je bio u završnoj fazi oporavka, priključio se i treninzima sa ekipom, ali nažalost u teretani je obnovio istu povredu, pa je morao biti operisan", saopšteno je iz Sutjeske

16613 pregleda 359 reakcija 9 komentar(a)
Marković nakon operacije, Foto: Facebook/FK Sutjeska Nikšić
Marković nakon operacije, Foto: Facebook/FK Sutjeska Nikšić

Sutjeska će tokom naredna dva mjeseca, tačnije do kraja jesenjeg dijela sezone, morati bez iskusnog napadača.

Božo Marković je na treningu doživio totalnu rupturu meniskusa, operisan je i čeka ga oporavak, objavila je Sutjeska na društvenim mrežama.

"Nakon što je povrijedio meniskus na meču protiv Kosmosa u San Marinu, naš napadač je bio u završnoj fazi oporavka, priključio se i treninzima sa ekipom, ali nažalost u teretani je obnovio istu povredu, pa je morao biti operisan", saopšteno je iz Sutjeske.

Kako su naveli, Markovića je uspješno operisao doktor Nikola Bulatović u KCCG i prema prvim informacijama sa terena će odsustvovati dva mjeseca.

"Ubjedljivo najbolji strijelac 'plavih' od obnove nezavisnosti, mnogo puta do sada je pokazao da ga povrede ne mogu pokolebati, a mi vjerujemo da će se i ovoga puta vratiti još bolji i jači i da će nastaviti da trese mreže rivala", poručili su iz nikšićkog kluba.

Bonus video: