Bahar: Golman nas je spasio, Gvardiola me pozvao na čašu vina

Žalim zbog rano primljenog gola u drugom dijelu, kazao je trener Crvene zvezde, Izraelac Barak Bahar

7789 pregleda 5 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar rekao je večeras, poslije poraza njegovog tima od Mančester sitija na startu Lige šampiona, da žali zbog rano primljenog gola u drugom poluvremenu.

"Nemam šta posebno da kažem o rezultatu, znamo ko su oni i kakav su tim. Mogu da kažem da sam srećan zbog zalaganja mojih igrača, borili smo se svo vrijeme. Ipak, žalim zbog rano primljenog gola u drugom dijelu...", rekao je Bahar za Arenu sport.

Zvezda je večeras u gostima izgubila od Mančester sitija sa 3:1, u prvom kolu Grupe G Lige šampiona, iako je na poluvremenu imala prednost.

"Mogli su oni danas da dođu do mnogo golova u prvom poluvremenu, ali nas je Imri Glazer spasio", rekao je trener Zvezde.

Upitan da li ga je današnji meč podsjetio na duel kada je bio trener Makabija iz Haife protiv Pari Sen Žermena, Bahar je kazao uopšte nisu slični mečevi.

"Siti je mnogo bolji tim, iako je PSŽ tada imao velike igrače, ali individualce. Siti je mnogo bolji s loptom, pritiskaju vas svo vrijeme, spuštaju vas niže, stalno su u šansi", rekao je Bahar.

Izraelac je uz osmjeh dodao da ga je trener Sitija posle meča pozvao da popiju po čašu vina.

Bonus video: