Marselino nakon sedam mečeva napušta klupu Marseja, naslijediće ga legenda sa Velodroma

Pojedini francuski mediji navode da bi Marsej mogao da napusti i predsjednik Pablo Logorija, dok kao novo lice na klupi mnogi vide Žan-Pjera Papena

3127 pregleda 0 komentar(a)
Marselino, Foto: Olympique de Marseille (X)
Marselino, Foto: Olympique de Marseille (X)

Na "Velodrom" je stigao ovog ljeta, a napustiće ga nakon sedam utakmica - i to nakon burnog razgovora navijača i vodećih ljudi kluba.

Španski stručnjak Marselino Garsija Toral odlučio je da napusti Marsej dan pred meč Lige Evrope protiv Ajaksa, objavio je L'Ekip, dok RMC sport dodaje da se jutros nije pojavio na aerodromu i da neće putovati sa ekipom u Amsterdam.

Marsej se u Ligi 1 trenutno nalazi na samo dva boda od lidera Monaka, ali su navijači nakon nedjeljnog remija sa Tuluzom (0:0) imali veoma napet razgovor sa upravom kluba. Uz sve to, očigledno treneru i igračima nisu oprostili eliminaciju u kvalifikacijama za Ligu šampiona od Panatinikosa.

Sve to, očigledno je bilo previše za Marselina, koji je odlučio da napusti takvo okruženje i rastane se sa klubom iz Provanse.

Pojedini francuski mediji navode da bi Marsej mogao da napusti i predsjednik Pablo Logorija, dok kao novo lice na klupi mnogi vide Žan-Pjera Papena.

Nekadašnja "devetka" Marseja je igračka legenda kluba i Zlatna lopta iz 1991. kada je slavio ispred našeg Dejana Savićevića.

Bonus video: