Vođstvo od 1:0, pa poraz 3:1: Sva tri predstavnika Srbije u Uefinim takmičenjima prošla isto

Crvena zvezda, TSC i Čukarički otvorili su sjajno svoje mečeve u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija - poveli su 1:0, a na kraju su izgubili identičnim rezultatom - 3:1

7538 pregleda 17 komentar(a)
Fudbaleri Zvezde nakon poraza u Mančesteru, Foto: Reuters
Fudbaleri Zvezde nakon poraza u Mančesteru, Foto: Reuters

Uefina takmičenja okrenula su prvu stranicu nove sezone, a zanimljiva koincidencija je da su sva tri predstavnika Srbije prošla isto - i to svaki od njih na gostovanjima.

Crvena zvezda, TSC i Čukarički otvorili su sjajno svoje mečeve, poveli su 1:0, a na kraju izgubili identičnim rezultatom - 3:1.

Zvezda je u Ligi šampiona u prvom poluvremenu golom Osmana Bukarija šokirala Mančester siti, ali je šampion Evrope u nastavku "okrenuo" prvaka Srbije i slavio sa 3:1.

Na Ostrvu je vodio i TSC iz Bačke Topole - od 47. minuta protiv Vest Hema u 1. kolu Lige Evrope. Ipak, do 90. minuta Nemanja Petrović (autogol), Mohamed Kudus ii Tomaš Souček "potpisali" su 3:1.

Srbija ima predstavnika i u Ligi konferencija - Čukarički je vodio u Budimpešti protiv Ferencevaroša, ali je već do poluvremena bilo 2:1, da bi u drugom poluvremenu mađarski velikan postavio konačnih 3:1.

Bonus video: