Vuković: Svi trčimo jedan za drugog

Sutjeska protiv Rudara (16 h), mladi reprezentativac apostrofira dobru atmosferu u timu nakon prekida loše serije

2218 pregleda 3 komentar(a)
Foto: FSCG
Foto: FSCG

Fudbaleri Sutjeske su se prošle nedjelje dominantnom partijom i ubjedljivom pobjedom protiv Dečića u Podgorici (4:0) vratili u ritam nakon šest utakmica bez trijumfa, a danas će protiv Rudara kraj Bistrice (16 h) pokušati da krenu u seriju.

Nikšićani su, uprkos svemu, na samo četiri boda od vrha tabele i imaju šansu da se možda i dodatno primaknu. Favoriti su protiv Pljevljaka, koji su posljednji sa samo jednom pobjedom.

“Rudar je dobra ekipa i igra lijep fudbal, bez obzira na bodovni učinak. Mi smo u prošlom kolu prekinuli nešto slabiji niz rezultata, u mnogima od njih nismo imali sreće. Veoma je dobra atmosfera, kao da sad svi trčimo jedan za drugog, borimo se. Nadam se da ćemo se predstaviti u još boljem svjetlu nego prošle nedjelje u Podgorici”, kaže dvostruki strijelac protiv Dečića, mladi reprezentativac Dušan Vuković.

Sutjeska je bez trenera - Vladimir Janković odrađuje prvi od tri meča suspenzije.

“Odigrali smo veoma dobro protiv Dečića. Sad dolazi Rudar, koji zaostaje po bodovnom saldu, ali ne zaostaje igrački, u mnogim utakmicama rezultat ih nije ispratio i moramo da budemo veoma oprezni”, kaže pomoćni trener Sutjeske Boris Miličković.

Bonus video: