Fernandeš kao Van Persi, Junajted pobijedio Barnli

Nisu "crveni đavoli" blistali, daleko od toga, ali im je trenutak inspiracije kapitena bio dovoljan - Džoni Evans je centrirao, a Bruno Fernandeš sjajnim volejem u 45. minutu donio pobjedu gostima

7493 pregleda 1 komentar(a)
Trenutak odluke iz 45. minuta, Foto: Action Images via Reuters/Lee Smith
Trenutak odluke iz 45. minuta, Foto: Action Images via Reuters/Lee Smith

Mančester junajted je još daleko od mjesta koje vodi u Ligu šampiona, ali je počeo da se budi i hvata priključak za vodećima.

Nakon tri poraza u prvih pet kola, te neuspjeha na gostovanju Bajernu na startu Lige šampiona (4:3), tim Erika ten Haga nije smio da dozvoli kiks na gostovanju Barnliju.

Nisu "crveni đavoli" blistali, daleko od toga, ali im je trenutak inspiracije kapitena bio dovoljan - Džoni Evans je centrirao, a Bruno Fernandeš sjajnim volejem u 45. minutu donio pobjedu gostima.

I odmah su počela poređenja sa čuvenim golom Robina van Persija 22. aprila 2013. protiv Aston Vile.

Evans se ovog ljeta vratio u Junajted nakon osam godina, a ovo mu je bio prvi meč u startnoj postavi nakon 4. marta 2015. u pobjedi na gostovanju Njukaslu (1:0).

Utakmicu je mogao da obilježi i golom, jer je zatresao mrežu Džejmsa Traforda u 26. minutu, ali je poništen, jer je Rasmus Hejlund smetao čuvaru mreže domaćih.

Bonus video: