Napoli ismijavao Osimena na društvenim mrežama, Nigerijac najavio tužbu

"To što se dogodilo je nedopustivo. Video koji ismijava Viktora je prvo objavljen, a onda sa zakašnjenjem obrisan. Ozbiljna činjenica koja nanosi vrlo ozbiljnu štetu igraču koji u posljednje vrijeme pati zbog objava u medijima i lažnih vijesti"

10497 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Menadžer fudbalera Napolija Viktora Osimena zaprijetio je tužbom, pošto je klub njegovog klijenta ismijavao na društvenim mrežama.

Napoli je na TikToku objavio video na kome se vidi kako Osimen promašuje jedanaesterac u utakmici protiv Bolonje u nedjelju, uz glas bebe koja kaže: "Dajte mi penal".

Napoli je obrisao tu objavu.

Fudbalerov menadžer Roberto Kalenda rekao je da je potez Napolija neprihvatljiv.

"Zadržavamo pravo da preduzmemo pravne korake i svaku inicijativu da zaštitimo Viktora. To što se dogodilo je nedopustivo. Video koji ismijava Viktora je prvo objavljen, a onda sa zakašnjenjem obrisan. Ozbiljna činjenica koja nanosi vrlo ozbiljnu štetu igraču koji u posljednje vrijeme pati zbog objava u medijima i lažnih vijesti", rekao je Kalenda, prenio je BBC.

Osimen je doveo u pitanje odluku trenera Rudija Garsije koji ga je izveo u 86. utakmice u nedjelju protiv Bolonje, koja je završena 0:0.

Nigerijski fudbaler je na ljeto 2020. godine iz Lila prešao u Napoli za klupski rekord od 81,3 miliona eura i bio je jedan od najzaslužnijih za osvajanje titule prošle sezone, pošto je postigao 26 golova u 32 utakmice u Seriji A.

Za njega su ovog ljeta bili zainteresovani Čelsi i Mančester junajted. Ove sezone postigao je tri gola u šest utakmica.

Bonus video: