Savić preventivno preskočio Osasunu

Jedan od lidera Crne Gore zbog preopterećenja mišića nije putovao sa Atletikom u Pamplonu, ne bi trebalo da bude pod znakom pitanja za Srbiju

4844 pregleda 1 komentar(a)
Savić, Foto: Atlético de Madrid (X)
Savić, Foto: Atlético de Madrid (X)

Za vikend je zaustavio ofanzivce Reala u velikom madridskom derbiju, a onda u četvrtak nije ni putovao u Pamplonu - Stefan Savić je zabrinuo navijače reprezentacije Crne Gore pred možda i odlučujući meč u kvalifikacijama za EURO 2024 protiv Srbije, ali čini se da razloga za strah nema.

Kako piše As, jedan od lidera naše reprezentacije u srijedu je osjetio nelagodu i preopterećenje mišića, pa nije završio trening "kolćonerasa".

Zbog svega, Dijego Ćolo Simeone je odlučio da ga iz preventivnih razloga poštedi obaveza na sinoćnjem meču sa Osasunom - tim iz Madrida slavio 2:0.

Savić je osim duela u Baskiji ove sezone odigrao svaki meč Ateltika u La ligi (samo protiv Valensije nije igrao 90 minuta), predvodio je odbranu "kolćonerosa" i u Ligi šampiona protiv Lacija, a nastupio je i u obje utakmice Crne Gore u kvalifikacijama za EP.

Utakmicu protiv Srbije u Beogradu, fudbaleri Crne Gore igraju 17. oktobra, dok će pet dana ranije imati i test meč pod Goricom sa selekcijom Libana.

Bonus video: