Bokelj remijem s igračem manje sačuvao vrh, Otrant bolji od Igala u derbiju, petica Podgorice

Druga crnogorska fudbalska liga, 9. kolo - Iskri malo i dva gola prednosti protiv Lovćena u Kotoru

4321 pregleda 1 komentar(a)
Japanac Ajumu Nišimura pogodio je za Otrant, Foto: FSCG
Japanac Ajumu Nišimura pogodio je za Otrant, Foto: FSCG

Internacional i Bokelj remizirali su 1:1 u Danilovgradu u posljednjem meču 9. kola Druge crnogorske fudbalske lige.

Tim iz Podgorice, nominalni domaćin, poveo je u 29. minutu golom Nikole Ukšanovića. Kotorani su od starta drugog poluvremena igrali sa igračem manje, jer je direktan crveni karton dobio Nebojša Obradović, ali su i sa desetoricom stigli do boda kojim su sačuvali lidersku poziciju na tabeli. Pogodak vrijedan prvog mjesta u 91. minutu postigao je Baba Musa Alasan.

I Internacional je meč završio sa desetoricom, jer je Petar Vukčević isključen u 97. minutu zbog udaranja protivničkog igrača.

Otrant-Olimpik je pobijedio Igalo sa 2:0 u derbiju. Na stadionu na Velikoj plaži presudili su rezervisti - Japanac Ajumu Nišimura u 74. i Filip Kalačević u četvrtom minutu sudijskog dodatka donijeli su timu Dejana Vukićevića važan trijumf.

Na trećem mjestu od danas je Podgorica, koja je sa 5:1 pobijedila posljednjeplasirano Berane na "DG areni".

Golove za tim Igora Lukovca postigli su Nikola Pavlićević u 41, Anđelko Jovanović u 48. i 76, Đorđe Jovičić u 58. i kapiten Nemanja Božović u 71. minutu. Počasni gol za Berance, koji su zakucani na dnu tabele, dao je Viktor Kuč u posljednjim trenucima susreta.

Do četvrte pozicije probio se Grbalj, koji je pobijedio 2:0 Kom u Donjoj Sutvari. Presudio je dvostruki strijelac Sava Milić - golovima u 1. i 47. minutu.

Lovćen je bio domaćin Iskri u Kotoru, i osvojio je bod uprkos tome što su gosti imali dva gola prednosti - na kraju 2:2.

Balša Globarević u 34. i Ognjen Rolović u 43. pogodili su za Iskru, Luka Bojić u 74. i Nikola Draganić u 90. iz penala donijeli su Cetinjanima bod.

Bonus video: