Mugošina dva gola za 19 minuta: Inčon dva od dva na startu Lige šampiona

Naš napadač pogodio glavom i sa penala, Inčon nakon Jokohame srupio i filipinsku ekipu Kaja

8002 pregleda 14 komentar(a)
Dva puta zatresao mrežu za drugi trijumf Inčona u LŠ: Mugoša, Foto: Printscreen Facebook/Incheon United FC
Dva puta zatresao mrežu za drugi trijumf Inčona u LŠ: Mugoša, Foto: Printscreen Facebook/Incheon United FC

Liga šampiona je prvi put stigla u lučki grad na sjeveru Južne Koreje, a Inčon junajted i naš Stefan Mugoša očigledno su odlučili da se istorijski nastup dugo pamti.

Crnogorski napadač u meču 2. kola azijske Lige šampiona sa dva pogotka tokom prvog poluvremena najavio je i drugi trijumf svog tima u eliti - na kraju Inčon je sa savladao ekipu Kaja sa Filipina sa 4:0.

U prvoj rundi Inčon je bio bolji od japanske Jokohame u gostima - 4:2.

Mugoša je protiv predstavnika Filipina najprije pogodio glavom u 6. minutu, zatim je bio siguran i sa bijele tačke u 19, da bi ga nakon prvih 45 minuta, kada je semfaor pokazivao velikih 3:0, trener Jo Sung Hvan povukao iz igre - najvjerovatnije kako bi ga sačuvao za neke naredne mečeve.

Između dva pogotka, Mugoša je još jednom zatresao mrežu, ali je nakon poziva iz VAR sobe sudija poništio taj gol.

U grupi Inčona nalazi se i kineski Šandong, a Mugoša u napad protiv te ekipe kreće tek nakon obeveza sa reprezentacijom Crne Gore u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

"Sokoli" 17. oktobra u Beogradu protiv Srbije igraju najvažniji meč kvalifikacija, a forma Stefana Mugoše (koji je već pogađao za Crnu Goru na Marakani) mora da raduje navijače naše reprezentacije.

Bonus video: