Dušan Vlahović nije spreman za Torino, da li će igrati protiv Crne Gore?

Srpski napadač ne trenira s ekipom dva dana pred torinski derbi u Seriji A

4123 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Najveća glavobolja selektora crnogorske fudbalske reprezentacije Miodraga Radulovića je da li će za duel sa Srbijom 17. oktobra biti spreman Stefan Savić, ali daleko od toga da je situacija u srpskom timu idealna manje od dvije sedmice pred vjerovatno ključni meč u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Muke "orlova" su prije svega u napadu, jer je veliko pitanje da li će za okršaj na stadionu "Rajko Mitić" Dragan Stojković Piksi moći da računa na Dušana Vlahovića.

Srpski napadač ima problema s preponom, preskočio je posljednji meč Juventusa u Seriji A (u remiju protiv Atalante), a male su šanse i da nastupi u subotu kada "staru damu" čeka gradski derbi sa Torinom.

Dva dana pred utakmicu Vlahović je trenirao odvojeno od ekipe, a italijanski mediji navode da u Juveu nisu optimisti da će bivši golgeter Fiorentine biti na raspolaganju treneru Masimilijanu Alegriju za duel sa "granatom", posljednji prije reprezentativne pauze.

Vlahovićev problem s preponom nije od juče.

Ista povreda ga je od terena odvojila i prošle sezone u susret Mundijalu u Kataru, na kojem je nastupio nedovoljno spreman.

To se odrazilo i na partije u drugom dijelu sezone u kojem je Vlahović u Seriji A postigao samo četiri gola.

Vlahović je u martu pod Goricom bio dvostruki strijelac kada je Srbija savladala Crnu Goru 2:0.

Pred beogradski okršaj "orlovi" u kvalifikacionoj grupi za Euro dijele prvo mjesto sa Mađarskom, naša selekcija ima dva boda manje...

Standings provided by Sofascore

Bonus video: