Slavlje na stadionu "Fadilj Vokri" - Balkani nadigrao zagrebačke "modre", Zrinjski pao u nadoknadi

Rožajac Edvin Kuč predvodio ekipu iz Suve Reke u velikoj pobjedi protiv Dinamo Zagreba u 2. kolu Lige konferencija - 2:0

9396 pregleda 12 komentar(a)
Kapiten Balkanija Edvin Kuč vodio je ekuipu od brojnih uspjeha, Foto: Privatna arhiva
Kapiten Balkanija Edvin Kuč vodio je ekuipu od brojnih uspjeha, Foto: Privatna arhiva

Balkani iz Suve Reke je dobio Dinama! Ekipa kapitena Edvina Kuča slavila je protiv "modrih" sa 2:0, u 2. kolu Lige konferencija.

Golove su postigli Krejziu u 44. minutu i Hamidi u 83.

Trener Balkanija Ilir Daja je opet nadmudrio zagrebačku ekipu.

Daja je i na klupi Skenderbega eliminisao Dinama iz kvalifikacija za Ligu Evrope...

Iznenađenje je priredio Lugano, koji je slavio u gostima Bešiktašu sa 3:2, iako je do 81. minuta gubio sa 2:0.

Gosti su iskoristili isključenje Rozijea u 61. minutu, a u posljednjih deset su tri puta pogodili gol velikanu iz Istanbula.

Klub Briž je slavio u gostima Bodo/Glimtu sa 1:0, identično je i Zarja bila bolja od Breidablika na Islandu.

Olimpija je u Ljubljani izgubila od Slovana iz Bratislave sa 1:0, bez golova je završena utakmica Klaksvika i Lila, dok je Gent kući dobio Makabija iz Tel Aviva - 2:0.

Fudbaleri Viktorije iz Plzenja u prvoj utakmci dana pobijedili su u Kazahstanu Astanu Žarka Tomaševića sa 2:1.

U večernejm programu najveći targičar bio je Zrinjski, pošto je klub iz Mostara izgubio na Vila parku u posljednjem napadu Aston Vile - 1:0. Mekgin je tako spriječio Zrinjski da bude prvi na tabeli.

U istoj grupi AZ Alkmar je dobio Legiju sa 1:0. U nadoknadi je i PAOK dobio Ajntraht - 2:1, a Aberdin je takođe u posljednjim trenucima izbjegao poraz od HJK-a (1:1).

Fenerbahče je i u kombinovanom sastavu slavio u Trnavi sa dva gola rezerviste Džošue Kinga, a tragičar je i Ferencvaroš.

Ekipa Dejana Stankovića je u Firenci držala čas fudbala, a onda su se razgoropadili "ljubičasti" i sa dva gola, posljednji Ikonea u trećem miutu nadoknade su došli do boda - 2:2.

Najubjedljiviji je bio Nordsjilend, koji je do učešća u Ligi konferencija deklasirao Partizan. Večeras se poigravao i protiv Ludogoreca - 7:1.

Čukarički je do poluvremena gubio sa 2:0 od Genka, a u anstavku je ušao crnogorski napadač Bojica Nikčević, ali se rezultat do kraja nije promijenio.

Bonus video: